Tradiția de lungă durată a companiei noastre, combinată cu experiența în industria de turnătorie, datează din anul 1888 și este o garanție a prelucrării minuțioase, a fiabilității, calității și durabilității produselor VIADRUS. Producția de înaltă calitate este asigurată și de sistemul de management al calității conform ISO 9001 și ISO 14001. Datorită cunoașterii de lungă durată a pieței și a domeniului tehnologiei de încălzire, portofoliul de produse continuă să se dezvolte și să se inoveze, și pe lângă sursele convenționale, se axează și pe sursele regenerabile de căldură.

Elementele cheie ale ofertei VIADRUS sunt cazanele din fontă pe combustibili solizi, centralele termice pe gaz, cazanele pe ulei cu schimbător de căldură din fontă și caloriferele din fontă. Cazanele din fontă pe combustibili solizi, cu alimentare manuală, prezintă o sursă fiabilă de căldură ieftină de zeci de ani aproape în întreaga lume. Cazanele pe combustibili solizi cu funcționare automată reprezintă un mod foarte modern și confortabil de utilizare a surselor de combustibili solizi. Bineînțeles, brandul VIADRUS oferă cazane pe combustibili solizi care îndeplinesc toate cerințele ecologice actuale și condițiile pentru subvenții.

Sortimentul centralelor termice pe gaz include centrale staționare, de perete și centrale foarte performante în condensație. O parte importantă a producției noastre o reprezintă elementele de cazan din fontă OEM, corpuri și piesele turnate personalizate pentru instalații termice și netermice din fontă gri și oțeluri speciale înalt aliate.

De asemenea, VIADRUS este unul dintre principalii producători de calorifere din fontă în design clasic, modern și retro. VIADRUS a extins portofoliul de cazane și calorifere cu gama solicitată de sisteme solare destinate încălzirii apei calde și a încălzirii suplimentare, iar datorită departamentului nostru de dezvoltare lucrăm la alte produse noi.

Credem, că prelucrarea de înaltă calitate, durabilitatea, prețul favorabil al produselor noastre și condițiile comerciale interesante pot fi benefice pentru clienții noștri și pentru toți utilizatorii brandului VIADRUS.