Calorifer Styl

Aceste calorifere soluționează încălzirea interioarelor moderne cu material clasic testat în timp, într-un design modern, în plus cu posibilitatea de racordare inferioară cu ajutorul ventilului termostatic integrat.

Putere:

70 W / człon

Avantaje:

- durabilitate practic nelimitată
- garanție de 20 de ani la seturile standard de calorifere și seturile de calorifere la comandă livrate direct din producție
- design atractiv cu accent clasic
- posibilitate de racordare inferioară a caloriferului Styl
- variabilitatea puterii corpului de încălzit
- posibilitate de modificare ulterioară a puterii
- opțional, asamblarea unui set de calorifere cu putere solicitată
- opțional, vopsirea setului în nuanță potrivit paletei de culori RAL

Caracteristici

Corpurile de încălzit Styl permit soluționarea încălzirii interioarelor moderne cu material clasic, testat în timp și cu design modern. În plus, toate acestea cu posibilitate de racordare inferioară cu ajutorul ventilului termostatic integrat. Caloriferele Styl sunt perfect accesibile pentru întreținere și de aceea exploatarea lor este maxim igienică. Caloriferele din fontă copiază tendința europeană de întoarcere la calorifere de tip clasic, care prezintă un element interesant în interioarele moderne. Stilul nemuritor și originalitatea caloriferelor din fontă cu nervuri, împreună cu parametrii tehno-termici excelenți, oferă casei dumneavoastră nu numai căldura fizică, dar și cea proverbială „căldura de acasă“. În plus, oferă arhitecților de case o posibilitate unică de modelare a caracterului și unicității interiorului.

Sales and service

Useful tips

Discussion