Caloriferele din fontă se remarcă față de cele din tablă prin durabilitate și economisire termică semnificativă, în plus, și acestea pot fi executate în diferite variante coloristice și cu accesorii opționale. Compania VIADRUS fabrică calorifere din fontă atât în design clasic, cât și modern, așa zise calorifere design, care îndeplinesc cerințele celor mai pretențioși clienți. Caloriferele marca VIADRUS pot fi găsite în diferite clădiri importante din Cehia și din străinătate, de ex.: Primăria din Rotterdam, Castelul din Praga, vila Tugendhat, Academia de Muzică Janáček, Institutul Ceh de Statistică și multe alte clădiri importante.

Calorifer din fontă sau din tablă? Detalii aici


Calorifer Kalor

Caloriferele Kalor sunt cea mai cunoscută și mai răspândită variantă a corpurilor de încălzit clasice din fontă.

kalor_transparentní_ventil150.png

Calorifer Kalor cu picior

Caloriferele Kalor sunt cea mai cunoscută și mai răspândită variantă a corpurilor de încălzit clasice din fontă. Acum fără necesitate de suspendare pe perete.

kalor_noha150.png

Calorifer Termo

Caloriferele TERMO sunt unele dintre cele mai cunoscute și mai răspândite variante ale corpurilor de încălzit clasice din fontă.

radiator_Termo150.png

Calorifer Bohemia

Caloriferele Bohemia prezintă o soluție potrivită pentru încălzirea interioarelor aranjate în stilul "retro" sau "industry".

radiator_bohemia.png

Calorifer Bohemia R

Caloriferele retro Bohemia R permit soluționarea încălzirii interioarelor stilizate cu material clasic, testat în timp și cu design retro atemporal. Astfel caloriferele Bohemia R sunt o soluție potrivită pentru încălzirea interioarelor decorate în stil retro sau industry.

radiator_bohemia_r.png

Calorifer Styl

Aceste calorifere soluționează încălzirea interioarelor moderne cu material clasic testat în timp, într-un design modern, în plus cu posibilitatea de racordare inferioară cu ajutorul ventilului termostatic integrat.

radiator_sty150.png

Calorifer Atena

Caloriferele retro din fontă permit soluționarea încălzirii interioarelor stilizate cu material clasic, testat în timp și cu design retro atemporal.

radiator_Atena_nahled150.png

Calorifer Windsor

Calorifere din fontă retro bogat decorate, cu o durabilitate aproape nelimitată.

Windsor_5cl_1_150px.png