Cazan pe lemne cu control electronic Viadrus E22 Economy

08.10.2020

VIADRUS E22 Economy este un cazan de fontă cu gazeificare, cu alimentare manuală, destinat arderii ecologice a lemnului. Funcționarea cazanului este controlată de o unitate de comandă cu operare simplă. Ventilatorul de evacuare optimizează arderea și ajută acolo unde tirajul coșului de fum nu este suficient, de exemplu datorită înălțimi efective joase.

Citiți mai multe

Cazanul îndeplinește clasa de emisii 5 conform standardului ČSN 303-5, la fel și cerințele de Ecodesign și oferă o garanție de zece ani la corpul din fontă.

Citiți mai multe

Descărcați catalogul produsului


O noutate a anului acesta este cazanul automat de fontă pe peleți din lemn Viadrus U22 Economy Pellet

01.10.2020

Vă prezentăm noutatea noastră a acestui an - cazan automat de fontă pe peleți din lemn Viadrus U22 Economy Pellet. Cazanul este disponibil în variantele de putere de 16, 23 și 30 kW, în funcție de numărul de elemenți. Combustibilul este ars în cazan cu un randament înalt, de până la 92,1%.

Citiți mai multe

 Focul din cazan se aprinde și se stinge automat, funcționarea acestuia este controlată de un termostat de ambient. 

Este în stare să alimenteze singur peleții dintr-un rezervor compact, acesta fiind un accesoriu opțional. 
Cazanul îndeplinește clasa de emisii 5 conform standardului ČSN 303-5, la fel și cerințele de Ecodesign și oferă o garanție de zece ani la corpul din fontă. Funcționare automată, randament înalt și un raport excelent preț/performanță, acesta este cazanul automat pe peleți Viadrus U22 Economy Pellet.

Citiți mai multe
Descărcați catalogul produsului


1-5